ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτικές, Συνδικαλιστικές, Κοινωνικές, Πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις διαλόγου, αλληλεγγύης ή κινητοποιήσεις που οργανώνουν φορείς στην περιοχή μας (και όχι μόνο). Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς τις προβάλλει, με εξαίρεση αυτές με φασιστικό περιεχόμενο, χωρίς απαραίτητα να συμφωνεί με το περιεχόμενό τους.
Στείλτε μας τις εκδηλώσεις σας στο epitropikifisias@gmail.com για να τις δημοσιεύσουμε!

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πορείες μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Σάββατο 6/12

Με φορτισμένο το κλίμα θα πραγματοποιηθούν οι  δύο διαδηλώσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και την καταστολή των ΜΑΤ, με την οποία έρχονται αντιμέτωποι φοιτητές και μαθητές όταν βγαίνουν στους δρόμους, αλλά και κάθε κλάδος εργαζομένων όταν διεκδικεί.


Τα μαθητικά συμβούλια και οι φοιτητικοί σύλλογοι καλούν σήμερα στη 13:00 στα Προπύλαια, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο και μια απάντηση κόντρα στην απαγόρευση συναθροίσεων που έχει επιβάλει η ΕΛ.ΑΣ. από χθες λόγω της επίσκεψης Νταβούτογλου και η οποία λήγει σήμερα στις 15:00.


Η Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας και οι «Αναρχικοί-Αναρχικές, Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες» καλούν στις 18:00. Η αρχική συγκέντρωση θα γίνει στα Προπύλαια.


Σε αστυνομικό κλοιό θα συνεχίζει να βρίσκεται το κέντρο καθώς με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, απαγορεύεται «για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία».
  

Έντονο το κλίμα αστυνομοκρατίας, αφού o αριθμός των αστυνομικών που θα συμμετάσχουν αναμένεται να φτάσει τις 18 χιλιάδες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.


Και σήμερα, Σάββατο, θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό: Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής και Κατεχάκη από τις 11:00 μέχρι νεωτέρας, ενώ δεν  αποκλείεται να κλείσουν και οι σταθμοί σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο. Σε ισχύ βρίσκονται οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αναδημοσίευση από την Εφημερίδα των Συντακτών
______________________________________________________________

Στη συγκέντρωση στις 13:00 έχουν καλέσει επίσης το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ,η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΚΕΔ, κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου