ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτικές, Συνδικαλιστικές, Κοινωνικές, Πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις διαλόγου, αλληλεγγύης ή κινητοποιήσεις που οργανώνουν φορείς στην περιοχή μας (και όχι μόνο). Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς τις προβάλλει, με εξαίρεση αυτές με φασιστικό περιεχόμενο, χωρίς απαραίτητα να συμφωνεί με το περιεχόμενό τους.
Στείλτε μας τις εκδηλώσεις σας στο epitropikifisias@gmail.com για να τις δημοσιεύσουμε!

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Μαρούσι, 1/11/2014

Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου το Σάββατο 1 Νοέμβρη, διοργανώνει η "Κατάληψη Κούβελου" (που βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο των φασιστικών συμμοριών αλλά και του δημάρχου Αμαρουσίου), μαζί με άλλες πρωτοβουλίες. 

Στη συγκέντρωση συμμετέχει και η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Φορέων και Συλλογικοτήτων Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων

Δείτε παρακάτω την αφίσα και τη σχετική προκήρυξη: Την 1η Αυγούστου η συγκέντρωση των φασιστών της Χ.Α στο Ν. Ηράκλειο για το μνημόσυνο των δύο εκτελεσθέντων χρυσαυγιτών συγκρότησε μηχανοκίνητη πορεία προς το Μαρούσι.  Οι χρυσαυγίτες επιχείρησαν επίθεση στην Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου η οποία απωθήθηκε επιτυχώς από τους αντιφασίστες/ριες που συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις τους.

Παράλληλα στα τοπικά media, δημοτικοί άρχοντες, (ο δήμαρχος Πατούλης με την στήριξη του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ Κικίλια), κατασταλτικοί μηχανισμοί και απλοί ρατσιστές κάτοικοι στοχοποιούν την κατάληψη για να απονοηματοδοτήσουν την αγωνιστική παρουσία της στην περιοχή.

Να αναμετρηθούμε με αυτούς που διαχέουν το ρατσιστικό μίσος, αυτούς που εδώ και χρόνια επιτίθονται και δολοφονούν όποιον αποκλίνει από την νοσηρή καθαρότητα τους. Να αναμετρηθούμε ακόμα και με το σύστημα που τους θρέφει, που ιδρύει στρατόπεδα κράτησης μεταναστών, που καταστέλλει τις απεργίες, που εισβάλλει σε αυτοοργανωμένους χώρους και καταλήψεις. Να αναμετρηθούμε με όσους εξουσιάζουν τις ζωές μας.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 17:30 ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΗΣΑΠ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΠΑΥΛΗΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ, ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου